Wie ik ben?

Lorem ipsum is een eenmanszaak. Eigenlijk de werktitel van mij, Bart Leerling, senior copywriter, zzp’er. Je kunt mij inhuren voor het effectiever maken van jouw content.

Wat levert een senior copywriter?

1. Effectieve copy

Jouw klant koopt pas nadat hij/zij is verleid met tekst (en beeld). Soms lukt dat door juist informatie achter te houden, af-en-toe door te kietelen, soms door aandacht te trekken, blikken te sturen, maar altijd door te drukken op knoppen in het onbewuste brein van de lezer.

2. Print en online

Lezers en bezoekers verleiden, werkt in print anders dan voor online. Het doel is hetzelfde, maar de uitwerking verschilt per middel. Een DM, een online platform, testimonials, blogs, whitepapers, posters, animaties, brochures, elk middel heeft z’n eigen succesfactoren.

3. Oplossen van puzzels

Goeie copy leest eenvoudig. Goede kopij brengt de complexiteit van mijn klanten terug tot eenvoud die lezers begrijpen. Want alleen dan kan je hen aanzetten tot gedrag. Wegstrepen tot de kern van het verhaal zichtbaar wordt.

Waarom een ZZP’er?

Ik doet dat al 20 jaar. Soms alleen, soms als onderdeel van een multi disciplinair team van specialisten.

Puzzelaar: De essentie zit altijd verborgen in een berg aan informatie. Ik ben dol op

Origineel: ik heb inmiddels leren vertrouwen op mijn vaardigheden. Dat is voor mij nooit een standaard aanpak, ik werk niet met templates. Keer op keer komt daar voor mijn klanten kopij uit die boven het maaiveld uitsteekt.

Veel ervaring: Bureaukant – klantkant

Schaap met vijf poten:sr. Copywriter, content marketeer, content manager, concepter, PM.

Meer kennis van Bart nodig?

Als je mij jouw gegevens geeft, zal je wel eens verbaasd kunnen worden.